Promotia lunii – Perioada: 1-31 iulie

Promotia lunii – Perioada: 1-31 iulie

Diverta te așteaptă cu promoția verii: 2+1 cadou la toate titlurile editurii Nemira.* Serii precum Urzeala Tronurilor, Jocurile Foamei și multe alte titluri te așteaptă să le descoperi.

Perioada: 1-31 iulie. Cartea oferită cadou este cea cu prețul cel mai mic.

Cartea lunii la Diverta

„Cel mai bun thriller suedez al anului 2016” te așteaptă la Diverta. „Nisipuri mișcătoare” este un thriller incisiv despre o adolescentă de 18 ani, Maja Norberg, acuzată de câteva crime comise într-o școală de la periferia bogată a Stockholmului. O dramă care ridică întrebări despre arhitectura complicată a dragostei, efectele dezastruoase ale sentimentului de vina și rolul justiției. Totuși, cum a reușit Maja, o fată simpatică și bună la învățătură, să ajungă cea mai disprețuită adolescentă din țară? Ce a făcut, cu adevărat și prin ce concurs de împrejurări a ajuns după gratii?

Recomandari de lectura

Diverta are două recomandări de cărți perfecte pentru vacanța ta. Ce alegi?  „În ape adânci”, un thriller alert de la autoarea cărții „Fata din tren” sau „Casa de lângă lac”, un roman-puzzle cu secrete de familie, sentimente înabușite și locuri fermecătoare?

Leave a Reply

Your email address will not be published.