Despre Noi

Alba Mall, cel mai mare centru comercial din judet, isi deschidea portile in 2007 alaturi de mii de oameni dornici sa vada, sa experimenteze, sa cumpere si sa se bucure de ceea ce s-a creat pentru ei.

Gandit din start ca o constructie atipica fata de centrele comerciale clasice, Alba Mall arata personalitate, inovatie si stil. A fost creat ca un “oras in oras” si se regaseste total in aceasta formula: mini-strazi interioare, zone de promenada sau piete in miniatura. Zona de food court, spatiile de joaca pentru copii, brandurile internationale la care albaiulienii au acces direct aici, la ei acasa, fac  din Alba Mall nu doar un spatiu de shopping preferat ci si un veritabil spatiu de socializare, un loc de intalnire al prietenilor, in care cumparaturile se completeaza cu relaxarea iar distractia cu evenimentele de top.

Centrul commercial are peste 100 de magazine, printre care 16 restaurante si cafenele, dispuse pe o suprafata totala inchiriabila de 19 500mp, si peste 400 locuri de parcare.

Totodata detine si o sala de evenimente, Ballroom, o alegere inspirata pentru :nunti cu fast, petreceri private reusite, conferinte sau intalniri high-class din zona business.

Singurul multiplex din judetele Alba si Sibiu, COLOURS CINEMA 3D, ofera  cinefililor o experienta cinematografica la standarde inalte de calitate si confort, iar Carrefour Market pune la dispozitia clientilor preturi mici si o gama larga de produse si promotii.

Alba Mall nu a incetat nicio clipa, de la momentul in care primul cumparator i-a trecut pragul si pana acum, sa se reinventeze, sa isi asculte clientii si sa se adapteze permanent nevoilor acestora si dorintei lor de a avea toate facilitatile aici, la cativa pasi de casa.