Ballroom

BALLROOM

GAZDA PERFECTĂ PENTRU EVENIMENTUL DUMNEAVOASTRĂ!

Fineţea, rafinamentul şi luxul s-au întâlnit aici, la ALBA MALL BALLROOM, pentru a oferi clienţilor adevăratul gust al calităţii supreme. Sala de evenimente, poate fi sala ideală pentru nuntă, botez, sală pentru banchet sau aniversări, la fel cum poate fi sală pentru conferinţe şi diverse prezentări sau una dintre cele mai sofisticate locaţii pentru evenimente de firmă. Cu o capacitate de 300 persoane cu posibilitate de extindere până. la 350, Ballroom oferă ambianţa unui eveniment pe care invitaţii dumneavoastră nu îl vor uita niciodată. Interiorul elegant şi rafinat, desingul interior modern te îndeamnă la relaxare şi la bucuria de a trăi. Pentru ca totul să fie perfect, acustica sălii este deosebită, iar sistemul de sonorizare este cel mai performant. Sistemul , de jocuri de lumini vine în completarea sistemului de sonorizare pentru a crea o ambianţă perfectă.

SISTEM DE CLIMATIZARE DE ULTIMĂ GENERAŢIE
Sistemul de climatizare asigură atât ventilaţia cât şi temperatura perfectă pentru desfăşurarea oricărui eveniment chiar dacă numarul de persoane din sală atinge capacitatea maximă.

SONORIZARE ULTRA PERFORMATĂ
În sala „Ballroom” sistemul de sunet integrat este distribuit modular astfel încât să poată fi create trei zone ale sălii pentru amplasarea prezidiului sau a scenei, cele trei zone de comandă fiind conectate la pupitrul tehnic pentru a controla oricare dintre cele trei puncte.

MONITOARE VIDEO SI LUMINI AMBIENTALE
Locaţia este dotată cu 20 de lumini inteligente de tip cap mobil, care pot fi configurate la cerinţa clientului, pentru a crea o ambianţă adecvată evenimentului propus/dorit. Aceastea se pot folosi atât ca lumini de dans cât şi pentru prezentări, sau arhitectural, pentru coloratura sălii. Totodată, aceste lumini pot fi configurate şi individual pentru a scoate în evidenţă aspecte importante ale evenimentelor, cât şi sub forma unui sistem unitar pentru crearea unor efecte vizuale adaptate evenimentului.

Contact: 0755066221

http://www.albaballroom.ro/

https://www.facebook.com/pages/Ballroom-Alba-Mall/219250754858259